Tradisjonelt bilhold funket dårlig for Karsten. Bare bilabonnement gir den fleksibiliteten han ønsker.

– I grunnen har jeg egentlig hatt behov for imove siden jeg var 20 år.

Hvordan passer bilen inn i hverdagen din?

De siste tre årene har jeg bodd i Oslo, men kjørt mye til og fra Bergen. Jeg har i tillegg flytta innad i Oslo, og bor dessuten mye på en hytte midt imellom de to byene, så det har tidvis vært mye frem og tilbake, hvor jeg har bodd ut av en bag.

Jeg er altså mye på farten og flytter mye rundt på meg, og derfor har imove vært helt nydelig: Det åpner for at jeg kan ha bil når jeg trenger det, og bli kvitt den kjapt når jeg ikke trenger den lenger. Jeg kan bruke en imove-bil i to måneder når jeg skal være i Bergen for eksempel, og så kan jeg bare levere den tilbake når jeg skal til Oslo igjen.

Jeg har vært abonnent siden imove startet opp, fordi de fylte et behov jeg allerede hadde hatt en stund: De siste tre årene har livet mitt vært veldig fleksibelt, og da passet det perfekt at imove også er det – det ble en god match.

For det er i grunnen årsaken til at jeg bruker imove i stedet for en bildelingstjeneste: Det blir fort så mye styr å måtte finne en bil når man plutselig har behov, når man med imove kan få en bil som står utenfor døra i de periodene jeg trenger det. Det blir mer som å eie egen bil, og det funker best for meg. I tillegg er det veldig behagelig å slippe å måtte forholde seg til, og stresse med, eventuelle overkjørte kilometer og prispåslag. Det er et viktig aspekt ved dette.

From A to B without the &#%!

Fordeler med bilabonnement  

 • Du slipper ansvaret med å eie bilen
 • Du trenger ikke tenke på uforutsette utgifter
 • Du slipper stresset med å selge bilen når du er ferdig med den
 • Du trenger ikke binde opp kapital i forbindelse med bilkjøp
 • Du unngår å tenke på verditapet på bilen
 • Si farvel til dyre verkstedregninger - du betaler kun en fast sum i måneden
Land vehicle, Automotive lighting, Alloy wheel, Tire, Car, Hood
Personal luxury car, Motor vehicle, Automotive design, Steering part

Har du eid bil før?

Ja, det har jeg. I utgangspunktet er jeg veldig bil-glad; jeg liker bil, men jeg har vært bileier og syns det var helt forferdelig.

Jeg var en av dem som kjøpte bil og innså at "jeg hater jo dette", og solgte bilen. To måneder etterpå innså jeg at jeg måtte jo ha bil, så jeg kjøpte ny bil, og så hatet jeg det igjen.

Det er ikke noe nytt: I grunnen har jeg egentlig hatt behov for imove siden jeg var 20 år.

Hvilken bil har du?

De tre siste rundene med imove har jeg hatt samme bil, og det har vært en BMW i3. Det er den bilen jeg har nå, men jeg har vært innom en Tesla også.

I en perfekt verden kunne jeg tenkt meg å bytte enda mer: Hvis jeg hadde fått det som jeg ville, hadde jeg hatt en i3 om sommeren og en annen bil med litt mer plass og større bagasjerom på vinteren.

Fordeler med bilabonnement

 • Du slipper ansvaret med å eie bilen
 • Du trenger ikke tenke på uforutsette utgifter
 • Du slipper stresset med å selge bilen når du er ferdig med den
 • Du trenger ikke binde opp kapital i forbindelse med bilkjøp
 • Du unngår å tenke på verditapet på bilen
 • Si farvel til dyre verkstedregninger – du betaler kun en fast sum i måneden
Land vehicle, Automotive lighting, Alloy wheel, Tire, Car, Hood
 • Tilbyr miljøvennlig bilabonnement uten bindingstid
 • Garanti, vedlikehold, dekk, hjulskift og forsikring er inkludert
 • Norges mest fornøyde bilabonnementskunder på Trustpilot

Bilabonnement fra imove.
Den enkleste måten å ha bil på.

© imove