Lise og Tommy fant drømmebilen hos imove: – Den er perfekt for vår bruk

For mange er tanken på tradisjonelt bilhold stressende. Har man ikke eid bil tidligere, kan det være mye å sette seg inn i, og det kan virke overveldende.

La oss se for oss et scenario, der et ungt par skal ha bil for første gang. Vi kaller paret Lise og Tommy. Paret bor sentralt i Oslo, og har så lenge de har bodd i byen benyttet seg av kollektivtilbudet for å komme seg fra A til B. Da Tommy fikk seg ny jobb meldte imidlertid behovet for bil seg.

– Vi har aldri eid bil tidligere, og vi ble derfor litt svimle av tanken på å skulle sette oss inn i alt fra hvilken type bil vi skulle ha til forsikring, forteller Tommy.

Da en venn tipset dem om imove var valget enkelt.

– Å ha et bilabonnement hos imove er perfekt for oss. Det blir ikke enklere. Det eneste vi trengte å bestemme oss for var hvilken bil vi skulle gå for.

Valget falt på en Skoda Citigo-e iV.  

– Det er den optimale bilen for oss. Den er enkel og god å kjøre, og er derfor perfekt til bykjøring. I tillegg er den liten og nett, så den er lett å parkere, noe som er viktig når vi bor et sted der vi ofte må lukeparkere. Den er rett og slett perfekt for vår bruk, sier paret.

– En smidig og grønn bybil

Lise og Tommy er langt ifra alene om å se på Skoda Citigo-e iV som den ultimate bybilen. Bilen har raskt blitt en favoritt blant imoves kunder. Den lille bilen kombinerer gode kjøreegenskaper og solid rekkevidde med et design som gjør at bilen føles mye større på innsiden enn utsiden. Resultatet er en drøm for alle som trenger en kompakt, smidig, miljøvennlig og kostnadseffektiv bil, som er ideell for bykjøring.

– Et bilabonnement med Skoda Citigo-e iV gir deg en smidig og grønn bybil i hverdagen, sier med-grunnlegger og daglig leder i imove, Hans Kristian Aas.

Han forteller at modellen har blitt spesielt godt mottatt blant unge bilførere i byene.

– Skoda Citigo-e IV er perfekt for alle som trenger en kompakt og lettkjørt bil for å få dem fra A til B, uten at de trenger på alle de praktiske detaljene som følger med å eie en bil, sier Aass.

Med et bilabonnement fra imove kan paret bruke bilen så lenge de vil, mot en fast månedspris. Prisen inkluderer garanti, service, dekk, ubegrenset kjørelengde og forsikring. Det eneste de må betale for i tillegg er strøm, parkering og bompenger.  

Abonnementet kan enkelt startes, pauses og avsluttes når de selv ønsker.

– Vi er ofte ute og reiser i feriene, og da er det perfekt å kunne pause abonnementet mens vi er bortreist. Skulle vi plutselig ikke ha bruk for bil lengre, er det en frihet å vite at det bare er å avslutte abonnementet, forteller paret.

– At imove henter bilen når den må på service, og skifter dekk på den når det trengs, gjør det utrolig enkelt for oss å ha bil. I tillegg har det vært lett å få hjelp de gangene vi har trengt det, sier Tommy.

From A to B without the &#%!

Fordeler med bilabonnement  

 • Du slipper ansvaret med å eie bilen
 • Du trenger ikke tenke på uforutsette utgifter
 • Du slipper stresset med å selge bilen når du er ferdig med den
 • Du trenger ikke binde opp kapital i forbindelse med bilkjøp
 • Du unngår å tenke på verditapet på bilen
 • Si farvel til dyre verkstedregninger - du betaler kun en fast sum i måneden
Land vehicle, Automotive lighting, Alloy wheel, Tire, Car, Hood
Vehicle registration plate, Automotive tire, Alloy wheel, Car, Hood

God rekkevidde og romslig bagasjeplass

Skoda Citigo-e iV er kjent for sin enkle manøvrering, og er derfor perfekt for kjøring i trange bygater. Med en rekkevidde på opptil 260 kilometer kommer du deg enkelt dit du skal, enten det er til og fra jobb, trening eller shopping.

Trenger du ekstra bagasjeplass, kan du felle ned baksetene, slik at volumet blir på inntil 923 liter. Bilen er også spekket med detaljer som reduserer risikoen for trafikkulykker.

Kollisjonsputer foran og på siden gir god beskyttelse både for sjåfør og passasjer. Kollisjonsputen foran på passasjersiden kan deaktiveres hvis et barnesete skal monteres i forsetet.

Når du kjører raskere enn 60 km/t hjelper en assistent deg med å holde bilen i riktig kjørefelt. Systemet vises i kjørecomputeren.

Bilen har også mulighet for å bli levert med parkeringssensor bak. Da vil du bli varslet ved hjelp av lyd eller en advarsel på skjerm om det er hindringer bak bilen.


Fordeler med bilabonnement

 • Du slipper ansvaret med å eie bilen
 • Du trenger ikke tenke på uforutsette utgifter
 • Du slipper stresset med å selge bilen når du er ferdig med den
 • Du trenger ikke binde opp kapital i forbindelse med bilkjøp
 • Du unngår å tenke på verditapet på bilen
 • Si farvel til dyre verkstedregninger – du betaler kun en fast sum i måneden
Land vehicle, Automotive lighting, Alloy wheel, Tire, Car, Hood
 • Tilbyr miljøvennlig bilabonnement uten bindingstid
 • Garanti, vedlikehold, dekk, hjulskift og forsikring er inkludert
 • Norges mest fornøyde bilabonnementskunder på Trustpilot

Bilabonnement fra imove.
Den enkleste måten å ha bil på.

© imove