Bind deg til imove – spar penger!

From A to B without the &#%!

Bindingstid er nok noe du kjenner igjen fra andre abonnementstjenester, og bilabonnement fra imove er ikke noe unntak. Nå tilbyr vi muligheten til å binde deg til utvalgte biler for en periode på seks eller tolv måneder. Til gjengjeld får du en billigere månedspris.


Nå er du kanskje redd for at du velger å abonnere på en bil for så å oppdage at dette ikke var bilen for deg, men frykt ikke – hos oss kan du nemlig bytte bil selv om du har bundet deg. Du binder deg til tjeneste, ikke bilen, og står fritt til å bytte bil etter at du har hatt abonnement en måned. Altså akkurat som et vanlig imove-abonnement.


– Kunden har samme fleksibilitet som ved et vanlig imove-abonnement, men binder seg til tjenesten for en gitt periode. Velger man å bytte bil midt en periode trekkes summen man allerede har betalt fra, slik at kunden kun betaler mellomlegget ved byttedagen, sier Gunnar Birkenfeldt i imove.


Velger du å kansellere abonnementet helt samtidig som du har binding, må du betale et bruddgebyr på 1.500 kroner pluss to måneders leie etter at bilen er levert inn. Kansellering må gjøres på Minside senest sju dager før bindingstiden utløper. Hvis ikke går abonnementet over til å bli et vanlig abonnement, som løper fram til du kansellerer abonnementet.


Alle abonnement hos imove inkluderer garanti, service, dekk, ubegrenset kjørelengde og forsikring. Det eneste du må betale for i tillegg er strøm, parkering og bompenger.  

Abonnementet kan enkelt startes, pauses og avsluttes når de selv ønsker.

  • Tilbyr miljøvennlig bilabonnement uten bindingstid
  • Garanti, vedlikehold, dekk, hjulskift og forsikring er inkludert
  • Norges mest fornøyde bilabonnementskunder på Trustpilot

Bilabonnement fra imove.
Den enkleste måten å ha bil på.